Wie zijn wij

ing. Kees Minderhoud RT

Register-Taxateur Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed

Ing. K. Minderhoud is na het behalen van zijn HTS-diploma in 1975 werkzaam geweest bij een middelgroot bouwbedrijf, woningbouwvereniging en het Ministerie van VROM. In 1983 heeft hij het SVM diploma makelaar-taxateur behaald. In 1992 is Kees beëdigd als makelaar-taxateur onroerende goederen en begonnen met een eigen kantoor, aanvankelijk parttime om uit te groeien naar fulltime. Hij heeft naast ruime bouwkundige kennis ook uitgebreide kennis van de ruimtelijke ordening, onteigening en planschade. 

mr. Peter Minderhoud RT

Register-Taxateur Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed

Peter is begin 2017 in de zaak gekomen. In 2019 heeft hij de Beroepsopleiding Makelaar/Taxateur Woningen afgerond en in 2021 de Beroepsopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed. Daarvoor heeft hij Bedrijfskunde/MER aan de Hogeschool Zeeland en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Peter is in het verleden 10+ jaar werkzaam geweest als financial controller bij een beursgenoteerd bedrijf. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen, financiële rapportages en cashflows.

Onze taxateurs zijn gecertificeerd en ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Dit biedt u als opdrachtgever de garantie dat u een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register Taxateur.

Een Register Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. Hij onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van NRVT. Tot slot volgt de Register Taxateur continu de regionale marktontwikkelingen en bijscholing/cursussen in het kader van permanente educatie.

NRVT-RT-R logo voor wie is wie